chiquita gratis bananer

Du har med största sannolikhet hört talas om Chiquita tidigare. Det är världens kanske kändaste bananmärke och imorgon lördag delar de ut gratis frukt i Stockholm! Jaja, vi vet! Det råder delade meningar om huruvida bananen är en fukt, ett bär eller en ört. Oavsett definition är den i alla fall gul och god!

Om du besökt Chiquitas Facebook-sida under veckan har du säkert sett att de vill ha feedback angående vilka områden i Stockholm de ska åka runt till. Idag fredag fattar de beslut, så om du vill veta var du kan hitta deras gratis bananer ska du spana in deras Facebook-sida.

Imorgon lördag mellan 09:00–17:00 åker de runt i Stockholm och delar ut gratis frukt. Det finns inga baktankar eller så, utan det handlar helt enkelt om en fin gest från Chiquita för att ge behövande medborgare lite extra energi.

Du känner lätt igen bilen de åker runt i eftersom den är helt gul med Chiquita-maskoten. Personalen lär vara klädd i gult de med. Bananer ger snabb energi eftersom fruktsockret tas upp i blodet direkt och levereras till de muskler som behöver det bäst. Dessutom är de otroligt goda!