clipclip gratis program

Vi har alla känt på det någon gång. Stunder då man kopierar en bit text eller en länk, för att sedan upptäcka att man behöver kopiera någonting till innan man klistrar in den första delen! Tänk om du istället kunde lagra fler kopierade stycken i ett litet gratis program, och dessutom se vad du kopierat? Det är här ClipClip kommer in i bilden.

ClipClip är kompatibelt med Windows (från Vista och framåt) och kommer i längden att spara åtskilliga timmar i ditt kontorsarbete. Detta gratis program fungerar precis så enkelt som du tror att det gör – alla dina kopierade stycken samlas och sorteras i mappar, så du kan enkelt och snabbt hitta det du behöver, när du behöver det. Kortkommandon ctrl + shift + v ger dig direkt tillgång till alla stycken du sparat, så att du slipper avbryta arbetet du håller på med för närvarande.

Här följer en sammanfattning av vad du kan göra med ClipClip:.

>Spara stycken du kopierat på din egen hårddisk eller i molnet

>Skapa mappar som hjälper dig att hålla koll

>Sökfunktionen låter dig snabbt hitta det stycke du vill ha

>Det räcker med att dra och släppa för att låta styckena byta positioner

>Ångra dig och redigera de stycken du redan kopierat/sparat

Som du ser inkluderar ClipClip alla nödvändiga funktioner, utan att slöa ned arbetet med onödiga funktioner som bara tar processorkraft och tid. Ladda ned detta gratis program nu till din dator med Windows!