coop erbjudande resor

Du som är medlem hos Coop vet säkert att du får rabatt på mat och andra livsmedel med jämna mellanrum, men visste du att du kan få Coop rabatt på resor över hela världen också? Om inte så vet du det nu!

Fram till den 13 februari kan du hitta ett riktigt bra Coop erbjudande på resor till Turkiet och Italien. Vintern håller ju fortfarande ett hårt grepp om vårt avlånga land, så varför inte fly kylan ned till de soldränkta stränderna i södra Europa? Du får hela 1000 kr i Coop rabatt på resor till just Turkiet och Italien just nu.

Så gäller då detta Coop erbjudande alla kedjans medlemmar, eller är det bara för vissa? Jodå, det gäller alla som har ett MedMera-nummer! Det finns en detalj som är jätteviktig dock, och det är att du måste boka resan via den här länken. Klicka på den så kommer du till Coops sajt, och därifrån klickar du på ”Boka resa här”. Sedan är det bara att följa anvisningarna och fylla i ditt MedMera-nummer så får du rabatten.

Som om inte detta vore nog får du dessutom MedMera-poäng när du beställer din resa. En poäng för varje krona är det som gäller. Det finns inte hur många platser tillgängliga som helst, så boka din nya solsemester till Italien eller Turkiet med hjälp av detta Coop erbjudande nu!