samsung galaxy gratis tävling

Då och då tycker vi det är på sin plats att tipsa om gratis tävlingar där man kan vinna produkter värda riktigt mycket pengar. Nu kan du vinna ett av två exemplar av Samsung Galaxy S7 Edge om du deltar i en undersökning. Allt du behöver betala är lite av din tid.

Två exemplar av Samsungs värsting
Företaget Smartleads organiserar undersökningar som tar reda på vad folk tycker i olika frågor och om olika produkter. Som tack för att du deltar och uppger dina personuppgifter ger de dig en chans att vinna Samsung Galaxy S7 Edge – en av de absolut bästa smarttelefonerna på marknaden, kanske till och med den bästa. Klicka bara på länken ovan och börja svara på frågorna. Vinnaren dras den 1 juni 2017 så försäkra dig om att du deltar i god tid för att ha en chans på den här superluren.

Pengar över till andra prylar
Priset till vinnaren är i själva verket ett presentkort värt 12 500 kr, så du får förmodligen till och med pengar över till att köpa några tillbehör till Samsung Galaxy S7 Edge – varför inte ett par bra hörlurar eller ett coolt skal till telefonen?