OK, så när den här artikeln publiceras har nog de flesta redan gjort sina inköp för dagen. Men som vi alla vet varar Black Friday längre än bara en fredag. Reorna pågår i minst en vecka, inklusive kommande Cyber Monday. Vill du hitta de allra bästa fynden i helgen, bekvämt från din fåtölj, ska du spana runt hos AliExpress. De har nämligen bland de största utbuden på internet, och inte nog med att de givetvis har en megastor Black Friday-rea som pågår – alla nya kunder får dessutom fyra dollar i rabatt att handla för!

Har du inte stiftat bekantskap med AliExpress är det här det perfekta tillfället att göra det. De har hemelektronik, mode, heminredning, biltillbehör, datorer, skönhet, hälsa ... de har i princip allting under samma tak. Du kan alltså fynda bäst du vill, och jämför du priserna hos AliExpress med de i svenska nätbutiker kan vi nästan garantera dig att du kommer märka STOR skillnad.

Missa inte att komma tillbaka till AliExpress under Cyber Monday, då kanske de har ännu bättre rabatter och reor. För tillfället räcker det med att du klickar på knappen här så kommer du direkt till erbjudandet för nya kunder – fyra dollar gratis.