Det sägs ju att januari är årets fattigaste månad, och det kan nog stämma. Efter jul och nyår är det många som har ett tomt bankkonto fram till den 25 januari, men oroa dig inte - det finns gott om sätt att spara pengar! Matsmart är inte bara ett miljövänligt alternativ till Ica och Coop, utan bjuder även på regelbundna rabatter.

Vi har skrivit om Matsmart tidigare, men eftersom de är så bra tycker vi att fler borde få upp ögonen för dem. Själva idén grundades i problemet med matsvinn. Du har säkert läst i nyheterna hur mycket mat vi svenskar kastar varje år, och för att komma tillrätta med det problemet säljer Matsmart mat som skulle kastas eller kasseras av vanliga butiker. Det betyder dock inte att du köper möglig eller rutten mat, bara att potatisarna kanske inte har perfekt form, eller mjölken hade bäst före-datum för ett par dagar sedan.

Eftersom det är så billigt att köpa in blir det även billigt till dig som konsument. Matsmart har nästan alltid någon rabatt på sin sajt, och just nu finns det till exempel 48 procent rabatt på proteinpulver för dig som vill ha hjälp med att hålla nyårslöftet. Om du tvärtom vill fortsätta festa hittar du även ostbågar för endast fem kronor. Det finns massor att välja mellan, så ta en titt själv!