Letar du efter godis?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om godis.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Gratis glass var det här

Har du hört talas om sajten gratisfikan? Det är en väldigt trevlig sajt som kort och mycket gott erbjuder gratis fika! Vad är haken, undrar du då. Varför är det gratis? Jo … Gratisfikan har samarbetspartners, och de delar helt enkelt med sig av vinsten från dessa till dig. Den aktuella fikan varierar över tid,... Läs mer »

Hämta din gratis fika här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis påskgodis hos Anthon Berg nästa vecka

Det är inte många veckor kvar till påsk nu, och Anthon Berg tjuvstartar på bästa sätt! Från och med imorgon delar de ut gratis påskgodis, men det gäller att vara framme och på hugget – lata godisjägare får ingenting! Med start klockan 09:00 släpper de hela 500 värdekuponger som går att byta in mot en... Läs mer »

Var beredd från och med den 12 mars »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Geléhjärtan för noll kronor

Så här strax efter självaste svenska nationaldagen tänkte vi tipsa om hur du kan få gratis hjärtan av gelé, som dessutom är ekologiska. Det är återigen Matsmart som kör en kampanj med gratis mat produkter, så snabba dig dit innan alla hjärtan är borta. Ett smartare och billigare alternativ Matsmart är en mataffär på nätet... Läs mer »

Beställ gratis godis »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Testa godis med Smartson

Bli en av 1 100 testpiloter som får testa nyheten Ferrari Cola från Toms. Det blir gratis godis om du har turen att bli utvald. Du har fram till den 29 maj 2017 på dig, så gasen i botten! Ferrarigodis och pingvinstänger ska testas Kreativa rubriksättare hade kunnat skriva “Gratis Ferrari” om den här artikeln,... Läs mer »

Släpp loss godissuget »