De flesta av våra nyheter och erbjudanden handlar om Stockholm eftersom det helt enkelt händer mest där, men vi försöker att täcka hela landet och inte bara en stad. Idag kan vi till exempel tipsa alla Kirunabor om Kirunatorget.se som är en köp- och säljsajt i stil med Blocket, men speciellt framtagen för alla som bor i Kiruna! Fördelen jämfört med Blocket är såklart att du slipper åka långa sträckor för att köpa prylar, istället vet du att alla säljare befinner sig nära dig.

Visste du att du kan annonsera helt gratis på Kirunatorget.se? Först skapar du ett konto såklart (med telefonnummer) så sajten vet vem du är. Sedan kan du ladda upp din annons inklusive bild utan kostnad.

Men det är inte bara prylar och köps och säljs på den här sajten. Du kan även hitta ett nytt jobb, då många jobbannonser florerar. Sajten är både enkel och snabb, men naturligtvis finns basala funktioner som sök och kategorisering. Naturligtvis hittar du inte samma utbud som på Blocket (när vi letade MC hittade vi tre annonser – och ingen av dem innehöll en MC!), men så länge du går in med rätt förväntningar lovar vi dig att du kommer bli nöjd med Kir