Letar du efter norrland?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om norrland.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Beställ gratis kondomer – om du bor i Norrland!

Visst är det så att Stockholmarna för det mesta får allt? Jobb, uteliv och köpcentrum ploppar upp som svampar kring huvudstaden, medan gamla goa Norrland står med tomma händer. Därför är det extra roligt att i och med det här erbjudandet kunna presentera ett gratiserbjudande som bara gäller norrlänningar! Säkert sex är en viktig del... Läs mer »

Det är 100 % gratis att skydda sig från könssjukdomar »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis fiskeläger för barn och ungdomar i Västerbotten

Vi tycker alltid det är lika roligt att hitta gratisaktiviteter som inte är centrerade till Stockholm eller Göteborg! Och vad förknippar medelsvensken med Norrland om inte vildmark och fiske? Ska du ta en tur på sjön krävs ganska mycket utrustning: båt, fiskespö, drag och rätt kläder. Med det här erbjudandet kan barn och ungdomar (10–17... Läs mer »

Boka här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis naturupplevelse i Norrland

Här på Gratis.se blir det ofta erbjudanden som främst berör människor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Men vi försöker verkligen täcka hela landet, och idag är det dags för alla norrlänningar att spetsa öronen! Det är Norrmejerier som är på G med sina betessläpp, och det är inte många veckor kvar till premiären nu. Det... Läs mer »

Till årets betessläpp »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Se Skellefteå AIK mot HV71 gratis

På senare tid har Skellefteå AIK haft problem att dra publik till sina matcher. Nu vill sponsorerna få upp intresset genom att dela ut gratisbiljetter. Nästa match spelas på torsdag den 5 oktober, och du som vill se matchen utan att öppna plånboken kan hämta dina biljetter mellan 17:00-18:00 på tisdag. Platsen är Skellefteå Kraft... Läs mer »

Se stormatchen helt gratis »