Snart är det dags för den (åtminstone lokalt) omåttligt populära vattenhinderbanan Splash Run i Helsingborg igen. Visserligen är folk i alla åldrar välkomna, men eventet är ändå främst riktat till barn och ungdomar. Men visst, om du är 45 om vill trampa runt lite i hoppborgen kommer ingen att hindra dig!

Splash Run börjar med en 13 meter hög rutschkana, och för att få åka den måste du vara minst 140 cm lång. Om du inte är det kan du fortfarande vara med, men måste du starta efter rutschkanan. Detta för allas säkerhet.

Eventet varar från 17 till 20 juli och öppettiderna är 10:00–19:00 varje dag (även på lördagen där). Platsen är fotbollsplanen på Olympiafältet och samtliga aktiviteter är helt gratis. Det enda som kostar är fikat som finns till försäljning på plats (men det går bra att ta med själv också). Observera att hundar och rökning är förbjudna, och du som förälder får inte åka med ditt barn i rutschkanan.

Klicka på den röda knappen här nedanför så kan du själv se bilder på vattenhinderbanan hos Fritid Helsingborg. Kolla gärna Facebook-sidan också (länkas från Fritid Helsingborgs sida) där ännu mer information finns, till exempel hur många människor som visat intresse för att komma under de fyra dagarna.