Malmö stad presenterar 500 sätt att ha kul helt gratis i Malmö. Nu kanske du tror att det bara är lite fotboll på en gammal halvdassig konstgräsmatta som gäller, men här finns ett enormt utbud av ungdomsaktiviteter dagligen. Det enda kravet är just att du är en ungdom, och naturligtvis även att du bor nära Malmö så att du slipper resa långa och dyra sträckor.

Så vad finns det att välja på då? Fiske, ridläger, basket, windsurfing ... det finns som sagt nästan allting som hör sommaren till! Hur kan då Malmö ge bort så många gratistjänster till sina ungdomar? Jo, de har fått pengar från staten som är menade till att ge alla barn ett roligt och minnesvärt sommarlov - oavsett föräldrarnas kassa.

Ska man vara riktigt petnoga kan det dock behövas lite utrustning eller mat till alla gratis aktiviteter. När du besöker sajten (klicka bara på bilden eller på länken här nedanför) finns det en faktaruta för varje aktivitet där du kan läsa mer om vad som krävs och behövs för att delta. Där ser du även vilken åldersgrupp som är aktuell.

Det är bara att tacka Malmö stad för det här initiativet de tar för att ge alla barn ett underbart sommarlov. #KULIMALMO varar till den 13 augusti 2017.