Vill du bli av med gammalt skräp passar ju Tradera som handen i handsken kan man säga. Eller du kanske behöver pengar för att betala av på lån? Oavsett anledning så är Tradera en av Sverige bästa och populäraste köp- och säljsajter. Dock kostar det att lägga ut annonser, och det här är rabattkoden kommer in!

Använd koden "MEC3NAT0777" för att få två annonsplatser helt gratis! Det här är perfekt för dig som kanske vill prova Tradera gratis innan du på allvar börjar sälja ut krimskramset i morfars gamla koffert. Koden räcker till och med den sista juli, så du har hyfsat gott om tid på dig också.

Att bli medlem hos Tradera är superenkelt, och det tar inte längre tid än en minut. Om du inte tidigare använt deras tjänster så kan de enklast förklaras som auktioner online. Du budar på produkter du vill ha, och följer sedan produkten tills den säljs. Eller om du säljer så lägg du upp något med ett pris, och sedan får folk "överrösta" varandra i jakt på det slutgiltiga köpet.

Börja använd Tradera idag om du inte redan gjort det, och upptäck hur lätt det är att bli av med gamla prylar som någon annan vill ha betydligt mer än dig!