Bor du i Karlshamn är chansen stor att du känner till Väggabadet. Det är ett utomhusbad i lummig och fin miljö där alla kan samlas för ett trevligt dopp i sommarhettan. Ännu trevligare blir det från och med idag, eftersom badet erbjuder gratis bad för barn som är högst elva år gamla. Villkoret är att en betalande vuxen måste göra barnet sällskap, och det är max tre barn per betalande vuxen som får bada gratis i Väggabadet. Detta gratiserbjudande håller i sig ända fram till 19 augusti, så det är perfekt för barnens sommarlov.

De har öppet i princip varje dag förutom under midsommar då allt är stängt. Priset är 60 kronor per vuxen eller 40 kronor om du är pensionär.

Kan du eller någon annan i familjen inte simma? Då kan ni lära er hos Väggabadet! Här finns allt från babysim till vuxenskola. Det finns en del regler att följa, men det mesta handlar om sunt förnuft. För säkerhets skull kan det vara bra att läsa på om reglerna en extra gång innan du åker till Väggabadet, de finns på hemsidan som vi länkar till via den röda knappen.