Nej det är inget skämt. Men i dag var det lite ont om material så då passar vi på att tipsa om att du kan besöka en bondgård gratis i helgen. Platserna fylls hela tiden så snabba ryck i spenarna gäller.

Arla värnar om sina kunder och vill nu ge alla mjölkdrickare en chans att besöka en bondgård. Besöken sker den 10 september 2017 klockan 10.00 på olika bondgårdar runt om i landet. När du klickat dig vidare in på Arlas hemsida kan du själv välja vilket län du är i och se om det finns en gård i närheten av dig som inte redan är fullbokad. Boka ett gratis besök och lär dig mer om var mjölken och filen kommer ifrån.

Om du inte tycker det är så spännande med ett gratis besök på en bondgård så kanske dina barn eller yngre kompisar gör det. Arla har tidigare anordnat liknande event för barn men nu är det alltså öppet för vuxna och hela familjen. Förhoppningsvis får du chansen att mjölka en ko och om du törs även upptäcka hur opastöriserad mjölk smakar. Och den smakar inte likadant som mjölken i kylskåpet, kan vi tipsa om.

Vi hoppas att du hittar en bondgård i närheten av dig och att du blir en av dem som bokar in ett gratis besök. Mer och bredare erbjudanden kommer förhoppningsvis i morgon ...