Det var ett tag sedan vi rapporterade om Matsmart, affärsidén som går ut på att sälja mat affärerna inte vill ha till superlåga priser. Därmed minskar man matsvinnet och får en massa nöjda kunder! Det är nämligen så att det slängs otroligt mycket ätbar mat varje dag bara för att bäst före-datumet har gått ut, förpackningen har blivit bucklig eller för att grönsakerna har konstiga former.

Det finns många som är trötta på det enorma resursslöseriet, och Matsmart bestämde sig för att göra något åt det! På deras sajt kan du handla allt möjligt till priser som definitivt kommer överraska dig. Vissa produkter är över 80 procent billigare jämfört med butik, andra saker kostar mindre än tio kronor.

Just nu erbjuder Matsmart dessutom gratis frakt till alla som handlar för 500 kr eller mer. Erbjudandet gäller när paketet kommer till Postnords utlämningsställen, och varje hushåll får beställa max fem lådor med gratis frakt. Eftersom det är så billigt hos Matsmart kommer du kunna få hem massor av käk för en femhundring. Erbjudandet gäller fram tills på söndag, och det startade idag den 23 augusti.