hm club event

Nu är det återigen dags för ett H&M Club-event på många håll runtom i Sverige, och den här gången vankas det gratis frukost och 20 % rabatt på vårkläder. Visst, vinterkylan hänger kvar i stora delar av vårt avlånga land, men det är inte många veckor kvar nu tills den är bortblåst! Våren knackar på dörren och då gäller det att vara redo med luftiga, lätta plagg som går i ljusa och energifyllda färger. H&M har allt du behöver (och lite till).

För att överhuvudtaget ha chansen att vara med krävs det först att du skickar ett mejl med din anmälan till H&M, där du uppger vilken av deras butiker du vill besöka samt namnen på dig och din vän. Ja, du får ta med dig en vän också! Tyvärr kommer inte alla att få plats – antalet platser är begränsat – så du får snabba dig och skicka in din anmälan direkt!

Inte nog med att du bjuds på gratis frukost och får rabatt när du handlar, du kommer dessutom att få delta i en tävling där första priset är en exklusiv shopping-tur med Plaza Kvinnas nya modechef Emma Danielsson. Vinner du denna tävling får du även ett presentkort värt 1000 kr att shoppa loss för!

Godtas din anmälan är du välkommen till din H&M-butik den 24 mars. Du kan ansöka fram till och med den 23 mars.