hemglass glasskompis

Det kan tyckas vara långsökt att köpa glass mitt under denna bittra vinter, men om du delar den uppfattningen har vi en glädjande nyhet åt dig: du slipper köpa glassen! Om du som vi växte upp med Hemglass på 90-talet kanske du inte känner till att det finns en klubb numera. Den kallas för Glasskompis och ger dig fler förmånliga erbjudanden. Låt oss förklara närmare.

Till att börja med kommer du som ännu inte är medlem att få 0,9 liter gratis glass från Hemglass när du går med i gänget. Du får bestämma precis vilken gräddglass du vill ha dessutom – så välkomnar man nya medlemmar tycker vi!

Men även efter medlemskapet finns det flera intressanta saker att se fram emot. Du får dels en notis om när Hemglassbilen är i närheten, och dels bonus på allt du köper. Tycker du precis som många andra svenskar att det är något speciellt med den där signaturmelodin från Hemglassbilen ska du såklart bli medlem i Glasskompis.

Så vad behöver du göra? Klicka bara på den stora bilden (eller på någon av de andra länkarna i den här artikeln) så kommer du till Hemglass sajt, och där behöver du bara fylla i ditt telefonnummer. Det går jättesnabbt att få gratis glass från Hemglass!