De bästa gratisgrejerna

Glass

Letar du efter glass?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om glass.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

Gratis glass och chans att vinna högtalare

Erbjudandet gäller inte längre 26/05/2019 cashback, gratis godis
beyers glass

Nu när sommarvärmen börjar göra sig alltmer påmind (förutom de där regnskurarna och snöfallen som finns i norr då) kan det väl sitta fint med en gratis glass? Breyer (ett glassmärke om du inte kände till det) har ett dubbelerbjudande skulle man kunna säga. Dels kan du vinna en högtalare genom att spela ett gratisspel, och dels kan du faktiskt få gratis glass också. Vi börjar väl med glassen!

Du måste först köpa glassen i butik själv. Glassen måste vara Breyers 500 ml. Se till att spara kvittot, för det är din biljett till cashback! Du måste ta ett tydligt och bra foto av kvittot och ladda upp det tillsammans med dina bankuppgifter. Var inte orolig, det är bara Breyers som ser dessa uppgifter, och behöver dem för att skicka pengarna till dig.

Sedan har vi chansen att vinna en högtalare också. För att ha en chans på den måste du först registrera ett konto via vår länk här nedanför. Sedan ska du spela ett spel och få ett så bra resultat som möjligt. Den bästa spelaren varje dag under kampanjperioden vinner en JLB Go 2-högtalare.

Kampanjen varar fram till och med den 2 juni 2019.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
gratis kaffe hos pressbyrån

Har du upptäckt alla fördelar med Pressbyråns app? Om inte är det hög tid nu, för Sveriges populäraste kiosk delar nämligen ut 10 000 Anyday Bites (snacks med smaker av blåbär eller kokosnöt) bland alla som laddat ned deras app. Eftersom det ”bara” är 10 000 som delas ut är det inte säkert att du får något, men kíka i appen efter en kupong – det är värt det!

Förutom just detta erbjudande finns det många andra spännande och lönsamma saker att upptäcka i Pressbyråns app. Ju mer lojal du är mot kiosken, desto bättre blir du belönad (OK, den idén är gammal som gatan men håller än!). Du kan nå tre olika nivåer: brons, silver och guld. Ju högre nivå du når, desto oftare får du gratis påtår! Redan vid bronsnivå får du var sjätte kopp kaffe gratis. Dricker du inte kaffe? Ingen fara, du kan få korv, glass, dryck och godis gratis också om du handlar tillräckligt mycket.

De så kallade stämpelkorten visas digitalt i appen på ett extremt tydligt sätt, så du har alltid full koll på hur många köp som återstår innan det är dags för gratisrundan. Ladda ned appen nu från App Store eller Google PLay.

gratis glass

Har du hört talas om sajten gratisfikan? Det är en väldigt trevlig sajt som kort och mycket gott erbjuder gratis fika! Vad är haken, undrar du då. Varför är det gratis? Jo …

Gratisfikan har samarbetspartners, och de delar helt enkelt med sig av vinsten från dessa till dig. Den aktuella fikan varierar över tid, i skrivande stund är det glass som gäller. För att få den gratis glassen behöver du bara fylla i några fält och skicka in. Du får en SMS-kupong som du kan byta in mot glassen (du får alltså inte glassen i brevlådan om du trodde det!).

Varför inte ge bort en gratis glass till någon du tycker om idag? Det är ju trots allt alla hjärtans dag! Överraska redan ikväll, så snabbt går det nämligen att fixa. Men var inte orolig, om du inte läser det här på alla hjärtans dag så är det alltid uppskattat att visa lite kärlek i vardagen.

Är du nyfiken på gratisfikan och vill veta mer om dem rekommenderar vi att du läser igenom deras villkor, där står allting du behöver veta. Du kan även ta kontakt med dem via mejl.

Gratis Häagen-Dazs-glass den 5 december

Erbjudandet gäller inte längre 04/12/2018 gratis godis
häagen-dazs glass

Det finns glass och så finns det glass. Häagen-Dazs spelar i sin egen liga vad gäller kvalitet. De har alltid minimerat tillsatserna och kört så mycket på äkta vara som det är möjligt. Äkta vara betyder högre pris (eftersom naturliga råvaror alltid är dyrare än kemiskt framställda tillsatser). Därför passar det här gratiserbjudandet extra bra, för nu kan du få Häagen-Dazs helt gratis!

  • Datum: 5 december
  • Tid: Från 12:00 och framåt
  • Plats: Conciergen på Mood Stockholm

Observera att det handlar om först till kvarn, så vill du vara riktigt säker på att få gratis glass bör du hänga på låset. Och naturligtvis även bo i Stockholm. Så här lagom till jul finns pepparkaka som smak, någon du som är glassintresserad säkert kommer uppskatta.

Den nya smaken är tidsbegränsad under vintern, så passa på nu och prova för att se om den är värd pengarna – vi är ganska säkra på att du kommer vilja ha mer efter det första lasset …

Du kan se mer av hur glassen ser ut på Häagen-Dazs Facebook-sida som vi länkar till här nedanför. Prova den nya traditionen pepparkaksglass i år!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

gratis glass

Idag tänkte vi gå tillbaka till ett äldre erbjudande med gratis glass, inte helt fel va? Vi tror nämligen att många nytillkomna besökare här på sajten har missat att man kan få gratis glass via sajten GratisFikan. Det enda du behöver göra är att registrera dig hos GratisFikan och sedan kommer glassen till dig. Låt det för bra för att vara sant? Det är det faktiskt inte, klicka på länken här nedanför så ser du själv hur lätt det är!

Du genomför bara tre steg (inte sporten), och alla är naturligtvis gratis. När allt är klart får du en SMS-kupong som du kan lösa in mot en gratis glass. Så trots att GratisFikan kallar detta erbjudande för glassogram får du inte glassen med posten – och det är nog tur det för då hade det inte varit mycket kvar av den!

Det här erbjudandet gäller endast en gång per kund, och missbruk kommer beivras. Det du ska göra för att förtjäna glassen kan dock ta lite tid, så om du har schemat fullspäckat lönar det sig förmodligen att köpa glassen i butik istället. Annars är det här ett ypperligt tillfälle för alla svenskar att skaffa en helt gratis glass!

Få en gratis glasscheck hos GB Glace

Erbjudandet gäller inte längre 20/06/2018 gratis mat
vinn med gb glace

Nu är det sommar, och då är det minsann glasstider! Det håller förstås GB Glace med om, och just nu kör man en tävling på sin Instagram-sida där man uppmanar alla deltagare att bygga sitt eget glasståg! Ja, med GBs produkter då naturligtvis!

ALLA som är med får en glasscheck. Så OK, ska man vara riktigt noga är det inte helt gratis eftersom du förmodligen behöver köpa glass för att kunna bygga ihop ett tåg. Det kan förstås vara svårt att komma till skott, men då följer du bara GBs Instagram-sida så kommer du hitta massor av inspiration. Tänk på att inte kopiera andras verk bara!

Det är inte bara gratis glasscheckar som delas ut, utan vinnaren i Instagram-tävlingen vinner en hel årsförbrukning av glass. Det du! Du kan läsa om hela upplägget och de få regler som finns när du klickar på länken här nedanför. Du kan förstås hänga med i gemenskapen helt gratis, och sedan fila på ditt bidrag.

Alla som vill vara med i tävlingen måste också vet att GB Glace kommer utse en vinnare den 26 juni. Du har alltså inte alltför många veckor på dig att skapa din glasskreation, så skynda dig!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Mathem bjuder på glass

Erbjudandet gäller inte längre 03/07/2017 gratis godis

Sommaren är igång som bäst och det finns inte mycket som slår iskall glass för att kyla ned kroppen och fukta smaklökarna. Mathem, som är en onlinebutik som säljer mat på nätet, bjuder nu på glass. Inte nog med att erbjudandet är gratis, du får dessutom välja på GBs gräddglass eller laktosfri veganglass från Choice.

Lägg bara produkten i varukorgen och slå in koden ”JULIGLASS” (för gräddglassen) eller ”JULIVEGAN”. När du ändå är igång finns det en del annat att spana in hos Mathem också! Butiken har nästan 12 000 varor, och du hittar både ekologiskt och svenskt kött. Du kan beställa matkassar, det finns en hel sektion för veganer och allting körs hem till din dörr.

Naturligtvis finns även färdiga matkassar om du är en sådan som vill slippa krångla med recept. Att testa gratis glass från Mathem är ett perfekt sätt att upptäcka butiken, och hur lätt det är att handla mat via internet. Det börjar dyka upp fler och fler butiker nu som erbjuder hemkörd mat, allt för att spara tid i dagens stressade samhälle.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Gratis glass från Hemglass kundklubb

Erbjudandet gäller inte längre 29/06/2017 gratis godis

Sommaren är här och då kan det inte bli för mycket gratis glass, eller hur? Hemglass kundklubb bjuder på nästan en liter gräddglass och du anmäler dig som ny kund i deras Glasskompisklubb. Erbjudandet gäller sommaren ut, fram till och med den 20 augusti 2017.

Hämta din glass hos Hemglassbilen
Hemglassbilen och den klassiska melodin som spelas när den är i krokarna känner vi alla till. För att få gratis glass anmäler du dig först som ny kund i Glasskompisklubben. Sedan är det bara att tålmodigt vänta till nästa gång Hemglassbilen kommer till ditt område, för då kan du hämta din gåva som är 0,9 liter gräddglass till ett värde av 49 kronor. När det är gjort är det bara att glassa vidare!

Fler erbjudanden från Glasskompisklubben
När du har smaskat i dig din gratis glass kanske du undrar vilka andra fördelar du får för att vara med i Hemglass kundklubb. En smidig detalj är att du får SMS varje gång bilen är i närheten där du bor. Räkna även med speciella erbjudanden, priser och andra överraskningar. Du får också ett stämpelkort som du kan ha i mobilen och samla ihop till ännu fler bonuserbjudanden. Njut av sommaren och all glass nu!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Fira midsommar med gratis glass till barnen

Erbjudandet gäller inte längre 23/06/2017 gratis godis

Idag är det midsommarafton, och det kan man naturligtvis fira på olika sätt. Om du bor ute på landsbygden är inte det här erbjudandet för dig, men om du däremot bor i närheten av Järfälla så kan du idag ta med barnen på ett traditionsenligt midsommarfirande och ge dem gratis glass!

Mellan 11 och 13 serveras fika vid Järfälla kyrka som du själv får betala för, men under samma period bjuds barnen på glass! Hela familjen är naturligtvis välkommen. Redan klockan 09 startar mässan i kyrkan där psalmerna sjungs och två timmar senare är det dags att resa midsommarstången.

Du som har barn vet säkert att det kanske inte är så där jättekul för dem att sjunga psalmer eller resa stången, men det bjuds på lek och skoj i samband med plikterna också! Och lockar du dem med lite gratis glass hänger de säkert med utan sura miner …

Ni behöver naturligtvis inte sitta och trängas i kyrkan heller, det finns grönområden som passar perfekt för en picknick, i alla fall om vädret tillåter. Välkomna till Järfälla kyrka för att fira midsommar med hela familjen!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Glass och sommar hör liksom ihop, speciellt med tanke på att den svenska sommaren är kortare än en dvärgpudel. Sommarglass erbjuder gratis glass till alla som skapar konto och uppfyller villkoren. Var inte orolig, att uppfylla villkoren kostar inte en krona, däremot kostar det lite tid och energi från din sida.

Om vi ska avverka det tråkiga först så finns det några små krav: du måste ha fyllt 13 år för att få skapa kontot, och du måste plöja igenom en gratis kampanj innan du får dina glasscheckar. Du måste dessutom bjuda in två vänner till Sommarglass som även de skapar konto och genomgår kampanjen. Så som sagt, du måste vara beredd på att investera lite tid för att få det som är gratis och gott!

När allt det tråkiga är gjort får du din check via mobilen, så se till att du är noggrann när du fyller i uppgifterna. Tänk också på att du måste ha ett Facebook-konto för att det här ska fungera. Så visst, det finns begränsningar i och med att varje ny glassentusiast hela tiden måste värva två medlemmar till, men samtidigt är det faktiskt så att ALLA är garanterade en gratis glass!

Testa nya smaker från Ben & Jerrys

Erbjudandet gäller inte längre 15/06/2017 gratis tävlingar

Då var det dags igen, ytterligare ett erbjudande där du har chansen att prova en ny produkt via en tävling. Den här gången handlar det om glass, och det är kvalitetsmärket Ben & Jerrys som står på spel. De nya, spännande smakerna kallas Cinnamon Buns samt We Are Waffling. Du hör säkert på namnen vilka smaker det handlar om!

Tävlingen sträcker sig ända fram till 31 december 2017, så du har hela året på dig. Det är naturligtvis helt gratis att vara med, men du måste godkänna lite villkor samt dela uppgifter med företaget toleadoo. Det handlar inte om något märkvärdigt, utan det vanliga att du kan få mejl och SMS med olika erbjudanden. Detta går naturligtvis att avanmäla sig ifrån.

Ben & Jerrys är som du kanske vet ett numera klassiskt glassmärke som står får kvalitet och naturliga ingredienser. Genom att delta i den här undersökningen (klicka bara på bilden ovan eller länken här nedanför) kommer du vara med och tävla om att få prova de nya smakerna från Ben & Jerrys.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Gratis glass på köpet månaden ut

Erbjudandet gäller inte längre 20/04/2017 gratis mat

hemglass bil

Vi kan väl låtsas att sommaren är här i hela Sverige och att det är dags för glass? Alla vet säkert hur Hemglass-bilen låter, fråga bara Percy Nilsson … Om du inte störs av ljudet och hellre vill passa på att ge ditt barn en gratis glass när du handlar så är det tid för det nu.

Ta med barnen nästa gång
Hemglass, eller populärt kallad glassbilen, är en svensk klassiker som har bilar som kör runt i nästan hela landet och säljer glass nära dig, ända sedan 1968. Just nu har de ett erbjudande där de bjuder alla barn på glass när barnen följer med dig ut och handlar. Erbjudandet gäller under hela april så glöm inte att fråga om detta erbudande nästa gång du går och handlar från Glassbilen. Oj, vi menar så klart HEMGLASS. På Hemglass webbplats finns det mer info om du vill se vilka produkter de har för tillfället.

Årets smaskigaste Hemglass-nyheter
Glassäsongen 2017 har startat och några av nyheterna från Hemglass i år är Tyfoon, Mega Hit Salted Caramel och Mega Hit Trippel Choklad. De påminner en hel del om jätten GB Glaces sortiment, men med sin egen stil och variation. Varför inte pröva någon av dessa nyheter och samtidigt få gratis glass till barnen?

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

hemglass glasskompis

Det kan tyckas vara långsökt att köpa glass mitt under denna bittra vinter, men om du delar den uppfattningen har vi en glädjande nyhet åt dig: du slipper köpa glassen! Om du som vi växte upp med Hemglass på 90-talet kanske du inte känner till att det finns en klubb numera. Den kallas för Glasskompis och ger dig fler förmånliga erbjudanden. Låt oss förklara närmare.

Till att börja med kommer du som ännu inte är medlem att få 0,9 liter gratis glass från Hemglass när du går med i gänget. Du får bestämma precis vilken gräddglass du vill ha dessutom – så välkomnar man nya medlemmar tycker vi!

Men även efter medlemskapet finns det flera intressanta saker att se fram emot. Du får dels en notis om när Hemglassbilen är i närheten, och dels bonus på allt du köper. Tycker du precis som många andra svenskar att det är något speciellt med den där signaturmelodin från Hemglassbilen ska du såklart bli medlem i Glasskompis.

Så vad behöver du göra? Klicka bara på den stora bilden (eller på någon av de andra länkarna i den här artikeln) så kommer du till Hemglass sajt, och där behöver du bara fylla i ditt telefonnummer. Det går jättesnabbt att få gratis glass från Hemglass!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid