hemglass bil

Vi kan väl låtsas att sommaren är här i hela Sverige och att det är dags för glass? Alla vet säkert hur Hemglass-bilen låter, fråga bara Percy Nilsson ... Om du inte störs av ljudet och hellre vill passa på att ge ditt barn en gratis glass när du handlar så är det tid för det nu.

Ta med barnen nästa gång
Hemglass, eller populärt kallad glassbilen, är en svensk klassiker som har bilar som kör runt i nästan hela landet och säljer glass nära dig, ända sedan 1968. Just nu har de ett erbjudande där de bjuder alla barn på glass när barnen följer med dig ut och handlar. Erbjudandet gäller under hela april så glöm inte att fråga om detta erbudande nästa gång du går och handlar från Glassbilen. Oj, vi menar så klart HEMGLASS. På Hemglass webbplats finns det mer info om du vill se vilka produkter de har för tillfället.

Årets smaskigaste Hemglass-nyheter
Glassäsongen 2017 har startat och några av nyheterna från Hemglass i år är Tyfoon, Mega Hit Salted Caramel och Mega Hit Trippel Choklad. De påminner en hel del om jätten GB Glaces sortiment, men med sin egen stil och variation. Varför inte pröva någon av dessa nyheter och samtidigt få gratis glass till barnen?