anthon berg påsk

OK, så påsken är inte riktigt här än, men det hindrar inte Anthon Berg från att tjuvstarta! Från och med klockan 08:00 idag delar de ut hela 500 godispåsar med påskägg på sin Facebook-sida – varje dag! Varje påse väger 80 gram, så du behöver inte få dåligt samvete om du skulle vinna. Vi menar, 80 gram är inte så farligt. Den lilla vikten ger dig nog ingen extra bilring eller dubbelhaka ska du se!

För att få tag på en sådan här påse gäller det att du är förberedd, och det blir du bäst genom att följa Anthon Berg på Facebook. Där kommer företaget att släppa 500 godispåsar per dag, men riktigt när är det ingen som vet! Det enda som är känt är att det kommer ske någon gång mellan 08:00 och 16:00. Det är av den anledningen som det är så bra att följa deras sida, för då blir då uppdaterad direkt när släppet sker.

Vad är det då för läckert godis som gömmer sig inuti påsarna? Ägg naturligtvis, och de finns i olika smaker. Först och främst de för påsken klassiska mandeläggen naturligtvis, men även choklad och lakrits finns med bland smakupplevelserna.