Du kanske inte hört talas om Frasses, men de startade faktiskt redan 1975 i Luleå! Idag sysslar de med hamburgare och är en av få (den enda?) norrländska hamburgerkedjor som finns i vårt avlånga land. De har 40 restauranger utspridda över Sverige, och för en gångs skull ligger de flesta i Norrland istället för i Svealand eller Götaland. Tyvärr har de ännu inga lokaler i Skåne eller Göteborg, men i Stockholm finns de såklart.

Så till själva erbjudandet då. För att få din gratis plusplusmeny (ja, det ska vara två "plus") måste du vara medlem i Frasses drive-in, men det är så enkelt fixat som att säga till i kassan när du har vägarna förbi. Så nästa gång äter hos Frasses bjuder de dig på något extra.

Har du inte upplevt deras matkultur än är det dags att du gör det nu. Frasses har något för alla smaker och ideologier, från glutenfritt och veganskt med halloumi till kyckling, nötkött och bacon. En smart funktion på deras hemsida är att du kan filtrera menyerna baserat på innehåll. Till exempel går det att välja bort mat som innehåller gluten, soja, nötter, mjölk eller ägg (bara några exempel, det finns fler).

Observera att erbjudandet ligger på Frasses Facebook-sida.