De bästa gratisgrejerna

Gratis tävling hos MyTrendyPhone: vinn en Sony Xperia 10 Plus

10/09/2019 gratis tävlingar
mytrendyphone tävling

Det finns goda anledningar att bli medlem hos My TrendyPhone: du får sju procent rabatt på allting och just nu kan du dessutom vara med i en tävling där det går att vinna en splitterny Sony Xperia 10 Plus! Att bli medlem är helt gratis och kräver bara att du ägnar några minuter åt att fylla i dina uppgifter. Men eftersom det här är en tävling måste du göra något för att förtjäna priset, och vad kan det vara?

Jo, du ska välja ett skydd (typ skal eller fodral) till denna telefon och med egna ord beskriva varför det är just ditt favoritskydd. Var kreativ, det är vårt tips! Dessutom måste du handla hos MyTrendyPhones webbshop under september. Vilken tur då att du har en rea på sju procent på alla produkter hos MyTrendyPhone. Och inte nog med det, du får dessutom rabatt på reparationer av surfplattor och mobiler som kostar under 1 000 kronor (reparationerna alltså).

Tävlingen varar september ut, och sedan är det upp till en jury att välja vinnare (som alltid kan juryns beslut inte överklagas). Den 5 oktober 2019 dras vinnaren, och han får besked via mejl.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid