Det är inte varje dag vi ser gratis tävlingar, och särskilt inte dem som är så här kreativa och roliga! Polarbröd vill att vi ska källsortera flera olika typer av avfall, men har du koll på vad som ska ligga var? Vi vet, men vill inte fuska så tänker inte ge dig några tips här!

Men du måste skynda dig, för det är bara de 400 första (som svarar rätt) som får en gympapåse. Denna är helt gjord utav återvunna PET-flaskor, så mycket mer miljövänlig än så blir inte en påse. Om alla vinster mot förmodan inte skulle gå är sista datum satt till 15 september 2019.

För att vinna behöver du bara svara rätt på fyra frågor, och eftersom det finns alternativ att välja mellan är det inte så svårt. Du får meddelande via mejl om du vunnit. Priset, alltså påsen, skickas till dig per post. Du får hämta gympapåsen vid närmaste utlämningsställe om den inte får plats i brevlådan eller inkastet.

Polarbröd har ambitiösa hållbarhetsmål som är satta till 2022. Du kan läsa mer om deras planer om du klickar på "HÅLLBARHET" när du är inne på deras hemsida.