gratis tävlingar

Vem gillar inte att vara med i tävlingar? Om du också gör det ska du veta att du kan delta i tävlingar och lotterier utan att behöva betala något! Ta reda på om turen är på din sida i dag genom att testa en eller flera av alla de gratis tävlingar som olika företag runt om landet anordnar.

Tävlingsguiden
Om du googlar ”tävlingsguiden” kommer du till en sajt där det läggs upp flera tävlingar dagligen, och då och då har du chansen att vinna allt från en drömresa i Maldiverna till en MacBook Pro.

Bli en vinnare
Hos Bli en vinnae hittar du ännu fler länkar som tar dig till tävlingar där det bland annat lottas ut mat i ett helt år och massor av teknikprylar.

Betala med dina personuppgifter
Anledningen till att det finns gratis tävlingar är att företagen vill ha tillgång till dina personuppgifter, som de ofta får när du anmäler dig till tävlingen. Ett stort register med personuppgifter kan vara värt att ge bort prylar och resor gratis ... Var alltså beredd på att få en del erbjudanden till den adress och e-postadress som du har angivit under registreringen. Men det kan det absolut vara värt, och även om du inte skulle vinna så har du i alla fall fått lite spänning!