Letar du efter windows?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om windows.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Gratis hjälp mot ransomware

Oavsett om du inte vet vad ransomware är eller om du redan råkat ut för det, kan den här artikeln komma till nytta. Ransomware är skadlig programkod som på olika sätt kan leta sig in i din dator och ställa till stora problem. Det mest fruktade är att en illasinnad person kan kryptera (låsa) dina... Läs mer »

Få hjälp här »

Använd PDF helt gratis

Alla vet väl vad PDF är, eller? Inte? Det är ett filformat som brukar användas till presentationer i jobbsyfte, men programmet går naturligtvis lika bra att bruka privat också. Vanligtvis är det gratis att läsa (det vill säga titta på) PDF-filer, men så fort du ska redigera måste du köpa programmet från Adobe. Det är... Läs mer »

Ladda ned FlexiPDF här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Ladda ned Assassin's Creed gratis till PC

Efter branden i Notre Dame i Frankrike är det många som vill uppmärksamma både den tragiska olyckan och sig själva lite extra. Spelutvecklaren Ubisoft är från Frankrike, och de låter nu hälsa att alla som vill kan ladda ned deras titel Assassin’s Creed Unity helt gratis till PC. Anledningen är att Notre Dame finns på... Läs mer »

Ladda ned spelet här »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Ladda ned Crackdown gratis på Xbox One

Den 15 februari är det premiär för det hett efterlängtade Crackdown 3, men som en uppvärmning till den lanseringen kan du nu ladda ned originalet Crackdown helt gratis! Spela det på din Xbox One då spelet stöder bakåtkompatibiliteten. Vi vet inte exakt hur länge det här erbjudandet gäller, så passa på att smida (och ladda... Läs mer »

Se var du kan ladda ned Crackdown gratis »