I dag tipsar vi dig om hur du kan hämta gratis biljetter till tv-inspelningar och få lite underhållning utan att det kostar något. Erbjudandet gäller löpande och nya tv-inspelningar läggs till hela tiden.

Ta chansen att vara med i tv
Är du uttråkad och vill vara med i tv på ett hörn? Då kan det vara en idé att anmäla dig som studiopublik och få chansen att se en tv-inspelning live, och förhoppningsvis uppleva ett av dina favoritprogram innan det sänds i tv. Kolla in länken för gratis biljetter och se vilka tv-program som spelas in just nu. Om det inte finns några biljetter kvar just i dag kan du testa att välja en annan dag och kanske ha bättre tur då.

Flest inspelningar i Stockholm
Det är lättare och större chans att hitta en inspelning om du bor i Stockholmsområdet. De flesta av kanalerna som söker studiopublik, såsom SVT, TV3, TV4 och Kanal 5, har nämligen sina huvudkontor i huvudstaden. Men det finns även lokala inspelningar för dig som bor i andra delar av landet. Om det är precis innan löning och du vill spara in pengar på biobiljetter hoppas vi att du kan hitta gratis biljetter till en tv-inspelning i stället!