OK, så den här gången vill vi delvis be dig att skänka pengar till ett gott syfte, men det finns lite gratis och gott också! Trendyroom heter webbsajten och den sysslar huvudsakligen med att designa planscher för utsmyckning. Du kan ladda ned dessa gratis och sedan skriva ut dem. Har du ingen skrivare själv erbjuder Trendyroom den tjänsten för en mindre avgift.

För att stödja kampen mot barncancer har Trendyroom ett samarbete med Barncancerfonden. Via en länk från Trendyrooms sajt kan du ge ditt bidrag!

Förutom Barncancerfonden kan du även bidra till UNICEF och World Animal Protection. Med tanke på alla pengar du sparat genom att följa Gratis.se kanske du kan bidra med en slant? (Vi skojar bara, det är såklart ditt val.)

Planscherna är väldigt varierande i sin natur och kan vara både i svartvitt och i färg, illustrationer och enbart text. Du kan välja hur många motiv du vill, men du får själv stå för inramningen såklart. Trendyrooms skapare Patrik Bergling laddar upp nya motiv regelbundet, men om du vill kan du även fråga honom om specifika motiv. Det kanske till exempel är dags för bröllop eller studenten? Patrik är väldigt skicklig och kommer alltid försöka leverera det du önskar.