Då var det dags igen, ett nytt spel finns nu att ladda ned helt gratis via GOG! Spelet heter Xenonauts, och du kan ladda ned det utan kostnad fram till och med imorgon klockan 15:00. I det här strategispelet intar du rollen som en internationell militär som har till uppgift att skydda jorden från utomjordingar. Spelet är turordningsbaserat och släpptes för första gången 2014. Det betyder att du inte behöver någon superdator för att spela det!

Xenonauts har ett bra medelbetyg från användare också, 4,5 stjärnor av 5 möjliga. Spelet är turordningsbaserat, vilket betyder att du har gott om tid på dig att fatta beslut inför varje runda. Grafiken är inte tekniskt avancerad, men tillsammans med ljudet får hela spelet en spännande och passande atmosfär.

För att kunna ladda ned spelet gratis behöver du ett GOG-konto, och har du inte det är det enkelt fixat! Du kan dessutom logga in direkt via Facebook. Missa inte heller massor av rabatter som pågår just nu hos GOG, till exempel Cuphead, A Hat in Time och Dragon's Dogma.

Skynda dig nu så att du inte missar den här chansen, för man vet aldrig om den kommer igen!