I dag vill vi tipsa om en av de absolut bästa platserna för gratis prylar, nämligen Blockets bortskänkesavdelning. Här hittar du dagligen massor av saker som folk inte vill ha och som de ger bort helt gratis till dig.

Gratis soffa, hund och bil
Du kommer att bli förvånad hur mycket användbara saker som folk inte vill ha längre och som bortskänkes. I stället för att slänga allt på soptippen och låta någon annan köpa nya saker helt i onödan, är det bättre att ge bort och ta vara på prylarna. Ta en titt vad som bortskänkes på Blocket just nu. När jag precis kollade kan du få allt från stolar och tvättmaskiner till pianon och oljetankar. Efter lite letande of tricksande borde det alltså inte vara helt omöjligt att bygga ett hem helt gratis, om du skulle vilja det.

Nya gratissaker var tionde minut
Nya prylar som bortskänkes på Blocket läggs upp hela tiden, ibland så ofta som var femte/tionde minut. Tänk bara på att du nästan i samtliga fall måste hämta och frakta sakerna hem till dig. Så du kanske behöver hyra släp för bilen till exempel. Så börja först med att kolla efter ett gratis släp på Blocket, i närheten av dig. :)