Det finns fortfarande sätt att vänja barnen vid mer läsning, särskilt i dessa tider som präglas av Instagram, jakt på uppmärksamhet och bekräftelse samt en sådan stress att färre och färre orkar läsa. Kamratposten är en klassiker som överlevt tidens tand. Den har funnits i decennier, men genom att hålla sig aktuell är den fortfarande relevant för unga idag.

Läsning är något som fler och fler unga gör mindre. Det är som du kanske vet inte lätt att få dem att börja läsa heller. Det är otroligt mycket som konkurrerar om deras uppmärksamhet idag. Därför är det bra att Kamratposten inte bara finns som papperstidning, utan även digitalt på paddan eller telefonen som de flesta barn idag ständigt bär med sig.

Kamratposten innehåller till att börja med inte en enda annons. Den har dels ett roligt innehåll med rebusar, gåtor och annat som får ditt barn att tänka till, dels innehåller den reportage om aktuella samhällshändelser och dels en avdelning där läsarna får ställa frågor. Lite av varje, något för alla alltså.

Den här kampanjen ger dig 180 kronor i rabatt när du tecknar en halvårsprenumeration på KP. Du betalar 198 kronor flr nio nummer, när ordinarie pris ligger på 378 kronor.