Du kanske inte hört talas om GNP Energy tidigare, men de är en svensk elleverantör som funnits sedan 2010. Det som är speciellt med dem är att de ett riktigt bra erbjudande som bara gäller nya kunder:

  • 19 kr per månad i fast avgift
  • 39 öre per kilowattimme (samma pris under hela perioden)
  • 3 månaders bindningstid med 1 månads uppsägning

Vad tycks? Utöver dessa kostnader tillkommer momsen som man tyvärr aldrig slipper undan i det här landet. De 19 kronorna du betalar de tre första månaderna är dessutom inklusive momsen, men sedan betalar du även moms på själva elförbrukningen. GNP Energy har gjort en liten jämförelse på sin sajt så du får en tydlig överblick över slutpriset.

GNP Energy producerar ingen el själva, men är noggranna med varifrån de hämtar den. Om du efter de tre första månaderna väljer att gå över till ett rörligt elavtal kan du räkna med 100 procent förnybar el i vägguttaget! Har du frågor kan du ställa dem direkt i chatten hos företaget. Vi länkar till dem här nedanför. De har öppet vardagar 09:00–15:00.

De hjälper dig såklart att byta elleverantör också. För din del tar det cirka två minuter och du får alltid el som är producerad i norden (inga tyska kolkraftverk här inte).