De nya skeppet i Star Citizen blir gratis att testa! Star Citizen blev finansierat av fans via den välkända sajten Kickstarter. Precis som många andra spel som finansierats på det sättet har Star Citizen stött på flera problem under resans gång, men nu verkar det åtminstone vara på väg åt rätt kurs!

Nya skepp kostar normalt sett en hel del pengar, men med start idag den 23 november kan du testa flera skepp gratis under en hel vecka. Varje skepp kommer endast vara tillgängligt gratis i 24 timmar, så det gäller att smida medan järnet är varmt. Gratisperioden pågår till den sista november, och startar alltså idag.

Star Citizen betecknas som något så märkvärdigt som byteshandel och rymdstrider för väldigt många spelare samtidigt. Spelet har ett förstapersonperspektiv som gör att det till ytan påminner om betydligt mer actionfyllda spel. Men även om det finns en hel del att skjuta är det inte där fokuset ligger. Kommunikationen spelar störst roll, och tillsammans med alla andra spelare i den här världen skapar ni en dynamik som få andra titlar kan mäta sig med.

Nya skepp blir tillgängliga klockan 17:00 varje dag.