Originalet The Crew var kanske inte världens bästa spel, men det tänkte i rätt riktning och lät spelaren pröva på att köra runt i en öppen värld med olika vrålåk. Det kändes lite som att spela ett äventyrsspel, fast med en bil istället för en människa eller sagofigur.

The Crew 2 däremot är betydligt mer tillputsat och mycket bättre. Det har tagit idén från det första spelet och förbättrad kvaliteten på allting. Nu i helgen, det vill säga fram till och med den 16 december, kommer du kunna testa The Crew 2 helt gratis!

Spelet finns till PlayStation 4, Xbox One och PC. Beroende på vilken plattform du väljer får du en särskild bil om du efter gratisperioden väljer att skaffa spelet. En av de bästa och roligaste aspekterna är såklart att spela med anda, och det tillåter gratisversionen.

En annan sak du kan ha i åtanke är att allting du gör i demospelet förs över till det kompletta spelet om du bestämmer dig för ett köp. Sätt igång direkt och testa, för du har bara fram till och med söndag på dig! Det exakta klockslagen på söndag varierar med plattformen, så kolla det innan du laddar ned.