Nu har höstrusket gjort sitt inträde på vissa håll i landet, och då är det många som blickar utomlands efter solen igen. Istället för att boka flyget hos samma sajt som du brukar rekommenderar vi att du prövar något nytt – Flygvaruhuset. Du känner säkert igen upplägget då Flygvaruhuset är en jämförelsesajt i stil med många andra hemsidor där ute. Du fyller i din destination och får du samtidigt reda på närliggande och billiga hotell.

Flygvaruhuset erbjuder riktigt bra priser på 240 000 olika hotell världen över. Bokar du ditt flyg samtidigt kan du alltså få upp till 50 procent rabatt på boendet! Lägg dock märke till att Flygvaruhuset är specialiserade på just flyg + hotell, du kan inte söka efter bara flyg. Så ska du bara hem till familj och vänner finns det bättre sajter.

En till anledning att välja Flygvaruhuset är att de samarbetar med ECPAT, mot barnsexturism i olika delar av världen. De skrev på ECPATs uppförandekod redan för sex år sedan, vilket innebär att de utbildar sin personal och informerar sina kunder.

Boka din nästa resa hos Flygvaruhuset om du samtidigt ska boka hotell – då finns det stora pengar att tjäna!