Det är som bekant många sommarreor som pågår just nu, och den här är till för dig som gillar att pyssla i köket eller bara laga god mat. Du kommer allt ifrån ätbart till köksassistenter och ljusstakar. Kort sagt: allting som får plats i ditt kök ryms hos Kökets favoriter!

Som alltid när det gäller rabatter eller reor börjar vi med att bjuda på några exempel så du får ett hum om vad du kan förvänta dig (ordinarie priser inom parentes):

  • Brödrost för 2 skivor: 2 796 kr (3 995 kr)
  • 5 grytor med glaslock: 1 195 kr (3 795 kr)
  • Vattenkokare 1,5 liter: 695 kr (1 345 kr)

Förutom den här sommarrean, som gäller fram till den 4 augusti, har Kökets favoriter även ett annat, separat erbjudande: du får tio procent rabatt på ditt första köp om du börjar prenumerera på deras nyhetsbrev. Om du vill hitta alla de bästa rabatterna (oavsett produktkategori) på samma ställe rekommenderar vi verkligen att du klickar på "FYNDHÖRNAN" hos Kökets favoriter.

Andra saker som gör att du ska handla här är att de har gratis frakt då du beställer för minst 500 kronor, och öppet köp i 30 dagar gäller oavsett belopp! Några av varumärkena de samlat på sig är Fiskars, Electrolux, Skeppshult och Ernst.