Har du hört talas om Ella's Kitchen? Det är en nätbutik som framför allt riktar in sig på barnmat. Men inte bara det, den gör det på ett hållbart och ekologiskt sätt. Målet är att även mindre ska tycka att frukt och grönt är godare än massa socker, tillsatser och choklad. Ella's Kitchen är ett brittiskt företag, och i det landet serveras deras produkter hos British Airways på deras flygningar.

Fram till den 4 oktober 2019 kör man nu en kampanj där vinnaren får en goodiebag värd 500 kronor. Dessutom kan vinnaren skänka 10 000 kronor till valfri organisation som gör något gott för barn. Detta är alltså en tävling där alla är vinnare, kan man säga. Men hur gör man då? Hur vinner man?

Du börjar med att nominera en person som du anser är årets smakhjälte. Smakhjälten ska vara någon som gjort eller gör något bra för barn och deras mat. Och ja, du kan nominera dig själv! Men det är inte vinnaren av själva titeln som får goodiebagen, utan personen som nominerar vinnaren. Så du behöver inte nominera dig själv för att vinna!

Den 7 oktober presenteras tre finalister på Ella's Kitchens Facebook- och Instagram-sida. Mellan den 7 och 13 oktober kan sedan alla rösta fram det bästa bidraget! Juryn gallrar alltså och folket lägger det slutliga avgörandet!

Och du, alla som skickar in en nominering får en produktcheck från Ella's Kitchen.