willys city gross

Nu kan du vinna 10000 kr i kontanter, eller som presentkort hos Willys eller City Gross. För den summan kan du köpa mat till en hel familj i åtminstone två månader! Både Willys och City Gross är två lågpriskedjor, så det betyder ju att du kommer få rejält med valuta för pengarna.

Att vara med är väldigt enkelt. Du behöver bara klicka på vår länk här (bilden ovan eller texten nedan) så kommer du direkt till undersökningen som du måste gå igenom för att ha chansen att vinna kontanterna eller presentkortet. Du kommer då att förflyttas till en annan sajt där du får svara på några enkla frågor. Du behöver inte ens skriva något själv, eftersom du bara väljer olika alternativ som svar på varje fråga.

Naturligtvis är du inte garanterad någon vinst, eftersom vem som helst som surfar in på Gratis.se kan delta i undersökningen. Men eftersom tävlingen är gratis finns det ju inte så mycket att förlora, så klicka och sätt igång!

Angående priset är det helt upp till dig om du vill ha presentkortet eller om kontanterna lockar mer. Du får bara delta i undersökningen en gång.