gratis tävling vinn 25000

I en del tävlingar måste du verkligen anstränga dig, och priset för att göra det är inte det bästa. Sedan finns det undersökningar som denna gratis tävling, där det enda du behöver göra är att svara ärligt på några frågor. Gör du det kan du bli den som vinner 25000 kr kontant!

Det enda du behöver göra för att vara med är att fylla i namn och mejl, samt adressuppgifter så att du kan ta emot pengarna om du skulle vinna. Det tar mindre än en minut att göra, och sedan är du igång! Totalt finns det cirka 25 frågor att besvara (ganska passande med tanke på vinstsumman) och det gör du i ett nafs. Sedan är du med i utlottningen!

Frågorna är enkla att svara på eftersom du bara behöver bocka i rätt alternativ, så du slipper skriva. Se upp bara så att du klickar rätt, för kort efter att du svarat kan du inte ångra ditt val. Vad gäller då frågorna? Jo, allt från om du har digital-tv till om du har barn eller barnbarn. Investera några minuter idag med att svara på dessa frågor så kanske det blir just du som får de 25000 kronorna i denna gratis tävling!