samsung tv

Nu har du en chans på 300 att vinna en helt 65" stor Samsung-tv! Och det är inte bara storleken som imponerar, utan bildkvaliteten håller också högsta klass. Det här är en av de bästa gratistävlingarna vi har sett hittills (OK, helt gratis är den inte eftersom deltagande kostar fem kronor).

Ultra HD-upplösning och HDR

Tv:n från Samsung, som du alltså kan vinna för bara fem kronor, har Ultra HD-upplösning. Jämför du med vanlig full-HD har Ultra HD fyra gånger så många bildpunkter (åtta miljoner istället för två) vilket ger en skärpa och detaljrikedom som måste upplevas för att förstås. Dessutom är tv:n utrustad med HDR som avsevärt förbättrar kontrasten mellan ljusa och mörka partier i bilden.

Prenumeration på Via Play

När du anmäler ditt deltagande till tävlingen kommer du samtidigt att skaffa en gratis prenumeration på DentalDelivered. Denna ger dig möjlighet att se Via Play. Gratisprenumerationen varar endast i fem dagar, sedan måste du säga upp den manuellt om du inte vill betala. Prenumerationen kostar sedan 399 kr, så se till att fatta beslut i tid!

Du deltar enkelt i tävlingen genom att klicka på länken här nedanför.