barnsemester

Har du barn och ännu inga planer var du ska åka med dem i sommar? Då kan du få tips och vinna biljetter till massor av event runt om i Sverige. Rulla ut husvagnen och förbered dig för tävling!

Leta hjärtan med dina barn
Det kostar ingenting att vara med och tävla. Jo förresten, det gör det – en del av din tid, men det är allt. Vinn fribiljetter genom att klicka på denna länk! Men först måste du leta upp små hjärtan som Barnsemester.se har gömt på sin hemsida. Men det är där barnen kommer in i bilden – låt dem leta upp alla hjärtan så kanske det blir både nytta och nöje.

Välj bland massor av aktiviteter
Om du och dina barn vill vara med och tävla i denna tävling finns det faktiskt massor av aktiviteter att välja mellan, oavsett var du befinner dig i landet. Du kan välja att tävla om entrébiljetter till exempelvis Gröna Lund, Liseberg, Borås djurpark eller Falu Gruva (om du vill skicka ner barnen dit). Sen finns det en liten disclaimer och det är att du måste lämna ett omdöme om stället ni besöker, som Barnsemester kan använda som tack. Lycka till och vinn fribiljetter nu!