norrmejerier gratis yoghurt

Norrmejerier har en riktigt god kampanj igång just nu! För att ha chansen att vinna måste du ha en internetanslutning, en enhet med webbläsare och en aptit på yoghurt. Klicka på bilden ovanför så kommer du direkt till undersökningen. Oroa dig inte, den går lika fort att göra som att äta en tallrik yoghurt!

Vanligtvis när det gäller undersökningar svarar du på några frågor, och därefter är det dags att hoppas att just du blir utvald. Norrmejerier har dock valt ett aningen annorlunda tillvägagångssätt. Visst, du behöver först markera dina val i en enkät, men när det är klart måste du formulera en bra anledning till varför just du ska vinna gratis yoghurt i ett år.

Det här gör att en skicklighetsaspekt kommer in i bilden, och då tycker åtminstone vi att det blir ännu intressantare än tidigare. Så hur definierar då Norrmejerier en ”årsförbrukning” av yoghurt? Jo, med 182 liter av den vita produkten! Vinner du kommer du inte få lastbilsleveranser med yoghurt från Norrmejerier hem till dörren, utan istället värdecheckar som du löser in i närmaste butik.

Då återstår det bara en sak då – klicka på länken här nedan för att komma till Norrmejerier!