samsung galaxy edge

Anmäl dig till den här xlWin-kampanjen och skriv en bra slogan så kan du vinna en gratis Samsung telefon - inget mindre än deras senaste flaggskepp Samsung Galaxy S8 Edge. Tävlingen pågår under hela 2017.

Två minuter för ett pris värt 8 000 kr
Det tar bara ett par minuter att vara med i den här tävlingen och det kan vara en bra investering med tanke på att priset är värt cirka 8 000 kr. Gå vidare och tävla om en gratis Samsung Galaxy S8 Edge här. Om du vinner får du dessutom själv välja vilken färg du vill ha på smarttelefonen. Samtidigt som du fyller i dina uppgifter och svarar på frågorna kommer reklamannonser visas, och du kommer även bli kontaktad av olika företag via den e-postadress du angav. Det är det som du får ”betala” för chansen att vinna detta monsterpris.

Bästa smarttelefonen just nu?
Samsungs senaste toppmodell släpptes i våras och har överlag fått lysande bra kritik världen över. Den är även kompatibel med Virtual Reality genom att du helt enkelt sätter fast telefonen i headsetet och sedan är det bara att kliva in i en ny värld där bara din fantasi sätter gränsen. Ännu ett bra skäl att vinna en gratis Samsung alltså ...