Sommaren är här och då kan det inte bli för mycket gratis glass, eller hur? Hemglass kundklubb bjuder på nästan en liter gräddglass och du anmäler dig som ny kund i deras Glasskompisklubb. Erbjudandet gäller sommaren ut, fram till och med den 20 augusti 2017.

Hämta din glass hos Hemglassbilen
Hemglassbilen och den klassiska melodin som spelas när den är i krokarna känner vi alla till. För att få gratis glass anmäler du dig först som ny kund i Glasskompisklubben. Sedan är det bara att tålmodigt vänta till nästa gång Hemglassbilen kommer till ditt område, för då kan du hämta din gåva som är 0,9 liter gräddglass till ett värde av 49 kronor. När det är gjort är det bara att glassa vidare!

Fler erbjudanden från Glasskompisklubben
När du har smaskat i dig din gratis glass kanske du undrar vilka andra fördelar du får för att vara med i Hemglass kundklubb. En smidig detalj är att du får SMS varje gång bilen är i närheten där du bor. Räkna även med speciella erbjudanden, priser och andra överraskningar. Du får också ett stämpelkort som du kan ha i mobilen och samla ihop till ännu fler bonuserbjudanden. Njut av sommaren och all glass nu!