Så här strax efter självaste svenska nationaldagen tänkte vi tipsa om hur du kan få gratis hjärtan av gelé, som dessutom är ekologiska. Det är återigen Matsmart som kör en kampanj med gratis mat produkter, så snabba dig dit innan alla hjärtan är borta.

Ett smartare och billigare alternativ
Matsmart är en mataffär på nätet som tar vara på det massiva matsvinnet som sker varje dag. I stället för att felpaketerade och gamla men dugliga produkter slängs, säljer de dem till dig och ger ett mycket lägre pris. Ibland finns det till och med gratis mat att hämta, så länge lagret räcker förstås. Just nu kan du hämta kvalitetsgodis i form av ekologiska geléhjärtan. Följ länken och hoppas på att de fortfarande finns kvar. Om inte så finns det andra produkter som inte heller kostar något, det är bara att leta runt.

Frakt tillkommer
Om du bara går till Matsmart för att hämta gratis mat som till exempelvis dessa geléhjärtan, kommer det inte fungerar i många fall. Du måste köpa någonting annat på samma gång för att kunna komma till kassan. Men det finns massor av mat som bara kostar några få kronor, så det borde inte vara några problem. Tänk bara på att frakten tillkommer på en hundring, eller en femtiolapp om du hämtar ut maten själv.