toms ferrari

Bli en av 1 100 testpiloter som får testa nyheten Ferrari Cola från Toms. Det blir gratis godis om du har turen att bli utvald. Du har fram till den 29 maj 2017 på dig, så gasen i botten!

Ferrarigodis och pingvinstänger ska testas
Kreativa rubriksättare hade kunnat skriva “Gratis Ferrari” om den här artikeln, men det är ju lite väl långsökt. :) Här handlar det om att registrera sig hos Smartson, som har fått i uppdrag av Toms att låta drygt tusen personer testa den senaste lanseringen på godisfronten – smaskiga Ferrari Cola och Pingvinstång med hallonsmak. Allt du behöver göra för en chans på gratis godis är att besöka kampanjsidan och anmäla dig. Vi dövar ditt samvete lite med att säga att godiset bara innehåller naturliga färgämnen.

Bli testpilot hos Smartson
Tänk på att i skrivande stund har nästan 8 000 personer anmält sig till kampanjen, så det är inte säkert att det blir just du som får öka blodsockernivån och gå hem med gratis godis den här gången. Men misströsta inte för Smartson kommer att ge fler chanser att testa andra produkter i framtiden och då är det bara att vara på hugget. Lycka till nu så att Ferrarin blir din!