Bor du nära Stockholm? Gillar du gratis upplevelser? Trots att vår huvudstad är väldigt dyr att leva i, finns det faktiskt en och annan gratisupplevelse som väntar. Sajten "Gratis i Stockholm" samlar gratisupplevelser varje dag som du kan utnyttja. Eventen varierar naturligtvis med årstiderna, men just nu verkar det vara mycket standup som gäller.

BigBenStandUp är en prisbelönt standup du kan se varje dag nu under augusti på Södermalm (Folkungagatan närmare bestämt). Om du har vägarna förbi Skeppsholmen kan du även se fram emot svenskfinska teaterdagar just idag. Läser du den här nyheten på kvällen? Då kan det vara bra att känna till att imorgon och hela augusti är fullsmockat med gratis upplevelser i Stockholm!

Hos Gratis i Stockholm kan du även välja att se en lista över de 20 populäraste gratiseventen för dagen. Förutom standups har du en brasiliansk festival, museum (även för barn i form av Kalle Kanonkula) och en loppis att se fram emot. Sammantaget finns det faktiskt otroligt mycket att uppleva utan att betala en krona om du bor i Stockholm, det gäller bara att spendera lite tid på att leta.