Vi tycker alltid det är lika roligt att hitta gratisaktiviteter som inte är centrerade till Stockholm eller Göteborg! Och vad förknippar medelsvensken med Norrland om inte vildmark och fiske? Ska du ta en tur på sjön krävs ganska mycket utrustning: båt, fiskespö, drag och rätt kläder. Med det här erbjudandet kan barn och ungdomar (10–17 år) vara med på gratis fiskeläger, där det enda de behöver ta med sig är en flytväst.

OK, så Västerbotten är ett väldigt stort område. För att vara mer precis utspelar sig lägret i länets största sjö Stora Bygdeträsket i Bygdsiljum. Om det inte heller säger dig något ligger denna vackra plats mellan Umeå och Skellefteå. Datumen är 2–4 augusti, men eftersom det bara finns 50 platser gäller det att du skyndar dig att boka. Klicka på den röda knappen här nedanför så tar vi dig direkt till sidan där du bokar plats till ditt barn.

Det enda barnet behöver ta med sig är alltså en flytväst, men har familjen utrustning finns det ingen som hindrar er att ta med den till lägret. På plats kommer det främst att fiskas abborre och gädda. Inga förkunskaper krävs, så alla som är intresserade av fiske är välkomna att boka!