gratis kondomer norrland

Visst är det så att Stockholmarna för det mesta får allt? Jobb, uteliv och köpcentrum ploppar upp som svampar kring huvudstaden, medan gamla goa Norrland står med tomma händer. Därför är det extra roligt att i och med det här erbjudandet kunna presentera ett gratiserbjudande som bara gäller norrlänningar!

Säkert sex är en viktig del av folkhälsan, därför är det glädjande att Folkhälsomyndigheten och landstingen delar ut gratis kondomer till behövande. Och när vi skriver gratis här menar vi i alla led – från produkten tills att den når din brevlåda. Och oroa dig inte för att misstänksamma mamma eller nyfikna lillsyrran ska snoka – kondomerna skickas i ett anonymt, vitt kuvert som ser helt oskyldigt ut.

Men som sagt, viktigt att komma ihåg är att gratis kondomer endast skickas ut till kommuner i Norrland. Om du följer länken nedan kommer till sidan där du kan göra en kostnadsfri beställning, men finns inte din kommun med där kommer du inte få lägga någon order.

Kom ihåg att du endast får beställa till dig själv. Missbruk av denna gratistjänst eller trollbeställningar som är avsedda att skämta med andra kommer att beivras.