viking line gratis resa

Du som är medlem i Viking Line Club har just nu ett suveränt erbjudande att nappa på: du får beställa en gratis kryssning till Helsingfors! I paketet ingår en kryssning från Stockholm till Helsingfors, plus en hytt i ekonomiklassen. Du kan se fram emot två underbara kvällar med bra mat, underhållning och kanske till och med en tur till Travel Spa. Skäm bort dig lite för en gångs skull!

Eftersom erbjudandet är gratis finns det naturligtvis en hake: antalet platser för gratisbiljetterna är begränsade, så skynda dig och beställ nu! Är du inte medlem hos Viking Line Club kan du naturligtvis bli det direkt.

För dig som vill fresta smaklökarna lite extra finns det en skaldjursplatå som du kan boka. Denna kostar visserligen extra och är alltså valbar, men gillar du skaldjur kan det ju absolut vara värt det! Gratiserbjudandet gäller förresten endast till den 11 april 2017, och tydligen är det bara utvalda dagar som går att boka för en gratis kryssning till Helsingfors.

Du anländer vid Skatuddens terminal och därifrån har du ett behagligt avstånd till det mesta av värde. Nu är det bara att börja planera, boka och markera kalendern för avresedatum!