Letar du efter kryssning?

Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om kryssning.
Vi garanterar att allting vi kallar gratis verkligen är det!

Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis Birka-kryssning om du samtidigt beställer måltid

Om man letar runt lite på Tradera går det att hitta riktiga fynd, i alla fall om man gillar kryssningar! Just den här gratiskryssningen gäller Birka Cruises och är 22 timmar lång. För att få tillgång till den här gratiskryssningen måste du lägga ett bud hos Tradera, och i skrivande stund är maxbudet endast sex... Läs mer »

Lägg ett bud innan 09:09 den 16 april 2018 »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis kryssning

NetOnNet bjuder sina kunder på en kryssning med VikingLine till Helsingfors! Nej, det är inte för bra för att vara sant – ta en snabb titt i din kalender och boka in en kostnadsfri tripp över till grannlandet. Shopping- och basturundor väntar … Sätt igång och boka nu Internetbutiken NetOnNet och kryssningsjätten VikingLine ger dig... Läs mer »

Kryssa till Helsingfors »
Erbjudandet är inte giltigt längre

Gratis kryssning till Helsingfors

Du som är medlem i Viking Line Club har just nu ett suveränt erbjudande att nappa på: du får beställa en gratis kryssning till Helsingfors! I paketet ingår en kryssning från Stockholm till Helsingfors, plus en hytt i ekonomiklassen. Du kan se fram emot två underbara kvällar med bra mat, underhållning och kanske till och... Läs mer »

Boka din gratis kryssning nu till Helsingfors, innan det är för sent! »